Heerkampweg 4, Baarlo

Inschrijven

Vraagprijs :
€ 1500,-- p/mnd
Servicekosten :
n.v.t.
Type :
Woning
Perceel oppervlakte :
1195 m2
Bouwjaar :
1972
Aanvaarding :
per 01-06-2017
Omschrijving :

Zeer fraaie vrijstaande villa met separate loods, met mooi uitzicht, nabij het nieuwbouwplan "het Kuukvenā€¯ aan de rand van Baarlo.

Indeling:

Souterrain: 2 ruime kelders. Ruimte 1 is als cv-ruimte ingericht (cv-ketel NEFIT Topline van 1999). Ruimte 2 kan als provisiekelder gebruikt worden.
Begane grond: Ruime hal/entree v.v. meterkast met een open trap naar de 1e etage. Toilet met fonteintje. Ruime l-vormige woonkamer (ca. 60m2) v.v. leistenen vloer met vloerverwarming, de wanden zijn schoon metselwerk (wit). Een lichte, gesloten keuken (ca. 11m2) v.v. combi-oven, vaatwasser, electrische kookplaat en wasemkap en inbouwkoelkast. Via de hal is de badkamer bereikbaar, v.v. van bad en wastafel. Aan de badkamer grenzen 2 slaapkamers (ca. 14m2 en 12,5m2). Een berging/bijkeuken met de wasmachine en droger aansluiting.
Ruime achtertuin, gelegen op westen, heeft privacy doordat deze dicht begroeid is en heeft beplanting, borders, terras en een vijverpartij. Aan de zijkant van de woning is een ruime oprit (ca. 17m diep) en een vrijstaande loods (ca. 102m2) met elektrische rolpoort, bouwjaar 1991.
1e Verdieping: 3 Grote slaapkamers (ca. 32, 21 en 15m2), allen geheel nieuw geschilderd en mooi afgewerkt met opbergruimte aan de zijkant, 1 slaapkamer v.v. 2 grote dakramen.

Bijzonderheden :
Documentatie :
Geen bijlage
Voorwaarden :

Wij behandelen huuraanvragen uitsluitend digitaal. 

U kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos voor de huurwoning inschrijven. Daartoe vult u het inschrijfformulier in via bovenstaande knop : inschrijven  

U dient  over voldoende (bruto-)inkomen (minimaal 3x de huur als bruto-inkomen) te beschikken uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd (geen uitkering, uitzendcontract, studiefinanciering e.d. !) om de huur te kunnen betalen. Evt. toeslagen van de Belastingdienst worden niet aangemerkt als inkomen.

Foto's :