AANKOOP & VERKOOP                         HUUR & VERHUUR                           BEHEER

Maaskade 38, 5911 EX Venlo
info@wooninfocenter.nl
+31 (0) 77 321 21 00

Projectmakelaar

Ondernemingen, pensioenfondsen en institutionele beleggers kopen vaak meerdere woningen of complexen om deze dan vervolgens te verhuren. Na een aantal jaren wordt besloten om de woningen of appartementen die dan leeg komen, te gaan verkopen, het zogenaamde uitponden.

Voorbeelden in Venlo van projecten van institutionele beleggers zijn o.a. : Anne Frankstraat, Jan Vermeerstraat, de Sliënenberg, Piuscomplex, Nolensplein, Röntgenstraat, Op den Akker, Geresstraat en Rijnbeekstraat. Voor het behartigen van hun belangen kiezen deze beleggers voor èèn vaste makelaar en èèn vaste notaris. In al de bovengenoemde projecten hebben ze gekozen voor Wooninfocenter Perfekt, omdat ze ervan overtuigd zijn dat wij de regionale makelaar zijn, die de meeste ervaring heeft en optimaal werk aflevert.

Van alle projecten maken wij een uitgebreide documentatie, beschikken wij over uitstekende contacten met de Vereniging van Eigenaars en de Beheerders en verdiepen wij ons in alle “ins en outs” van het project.

Indien u thans in een van deze projecten woont, is de kans groot dat u via ons uw woning heeft gekocht. En als u nu voornemens bent om te gaan verkopen, dan heeft u de grootste kans van slagen, als u zich tot ons, de huismakelaar van het project, wendt.

  • Wij beschikken over alle gegevens, documentatie en achtergronden en weten precies welke informatie een koper van uw woning wenst.
  • Veel woningzoekenden kennen ons als de “huismakelaar” in een project en wenden zich tot ons met de vraag of er woningen te koop zijn.

Dus ook voor u geldt : wil u uw woning verkopen, waarom dan lang zoeken naar een makelaar, als u uw “huismakelaar” zo dichtbij kunt vinden ?
Neemt u maar eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WOONINFOCENTER PERFEKT