AANKOOP & VERKOOP                         HUUR & VERHUUR                           BEHEER

Maaskade 38, 5911 EX Venlo
info@wooninfocenter.nl
+31 (0) 77 321 21 00

Anne Frankstraat 126

Mooi 2-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping, op loopafstand van het centrum van Venlo, gelegen in een kindvriendelijke rustige woonbuurt en nabij de Maas en diverse voorzieningen.

Indeling:
Royale berging op de parterre. Het appartement is gelegen op de 2e etage met een overdekte entree. Hal met aparte cv-ruimte (Nefit HR-ketel van 2008), zeer mooi geheel betegelde badkamer met toilet, douche, wastafel en aansluiting wasmachine en droger. Royale woonkamer (ca. 26m2), open keuken met basisopstelling, 1 ruime slaapkamer (ca. 12m2) en toegang tot het balkon (gelegen op zuid-westzijde) via de woonkamer.
Het appartement is voorzien van geheel doorgetrokken witte vloertegel en voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
Ruime parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

——-

Wij behandelen huuraanvragen uitsluitend digitaal.
U dient  over voldoende (bruto-)inkomen (minimaal 3x de huur als bruto-inkomen) te beschikken uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd (geen uitkering, uitzendcontract, studiefinanciering e.d. !) om de huur te kunnen betalen. Evt. toeslagen van de Belastingdienst worden niet aangemerkt als inkomen.

Gegevens

Adres: Anne Frankstraat 126 Venlo
Status: Verhuurd
Servicekosten:
Type: Appartement
Perceelopp: ca. 55m2
Bouwjaar: 1981
Aanvaarding:
Bijzonderheden: