AANKOOP & VERKOOP                         HUUR & VERHUUR                           BEHEER

Maaskade 38, 5911 EX Venlo
info@wooninfocenter.nl
+31 (0) 77 321 21 00

Kon. Wilhelminalaan 70

Gelegen in de kindvriendelijke buurt Groenekruisgebied in Swalmen deze ruime halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers. De woning heeft een woonoppervlakte van 104m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een totaaloppervlak van 229m2. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Swalmen met diverse winkels, bushalte en treinstation. Slechts enkele minuten rijden naar het Retailpark in Roermond.

Indeling:
Hal, meterkast, ruime l-vormige woonkamer voorzien van laminaatvloer, seperate keuken met inbouw gaskookplaat en afzuigkap en afwasmachine, bijkeuken met toilet, nieuwe cv (Nefit) en aansluiting wasmachine en -droger. Vanuit de woonkamer tevens toegang tot de kelder. Grote tuin met terras en overkapping en aparte zij-ingang achter de oprit naast het huis. Tevens nog een kleine berging achter het huis.
1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers (ca. 13m2, 11m2 en 7m2), recent gerenoveerde badkamer met douche en vaste wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
2e Verdieping: Vlizotrap naar de zolder.

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

——-

Wij behandelen huuraanvragen uitsluitend digitaal.
U dient  over voldoende (bruto-)inkomen (minimaal 3,5x de huur als bruto-inkomen) te beschikken uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd (geen uitkering, uitzendcontract, studiefinanciering e.d. !) om de huur te kunnen betalen. Evt. toeslagen van de Belastingdienst worden niet aangemerkt als inkomen.

Gegevens

Adres: Kon. Wilhelminalaan 70 Swalmen
Status: Verhuurd
Servicekosten:
Type: Woning
Perceelopp: ca. 229m2
Bouwjaar: 1954
Aanvaarding: per 01-04-2021
Bijzonderheden: INSTAPKLAAR!