AANKOOP & VERKOOP                         HUUR & VERHUUR                           BEHEER

Maaskade 38, 5911 EX Venlo
info@wooninfocenter.nl
+31 (0) 77 321 21 00

Strikkenhof 37

Gelegen in een kindvriendelijke buurt Kern Haelen deze ruime halfvrijstaande hoekwoning met garage en tuin. De woning heeft een woonoppervlakte van 120m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een totaaloppervlak van 220m2. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Haelen met diverse winkels, bushalte en basisschool.

Indeling:
Hal, meterkast, seperaat toilet met fonteintje, ruime l-vormige woonkamer (ca. 30m2), verscholen moderne nieuwe keuken met inbouw keramische kookplaat en afzuigkap. Grote tuin met terras en overkapping. Dubbele oprit naast het huis met garage.
1e Verdieping: 3 slaapkamers (ca. 11,5m2, 19,5m2 en 9m2), ruime badkamer met douche en ligbad en vaste wastafel en 2e toilet.
2e Verdieping: Vaste trap naar de zolder, met cv (Vaillant) en witgoedaansluitingen. Mogelijkheid tot het maken van een 4e slaapkamer.

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De begane grond is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

——-

Wij behandelen huuraanvragen uitsluitend digitaal.
U dient  over voldoende (bruto-)inkomen (minimaal 3,5x de huur als bruto-inkomen) te beschikken uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd (geen uitkering, uitzendcontract, studiefinanciering e.d. !) om de huur te kunnen betalen. Evt. toeslagen van de Belastingdienst worden niet aangemerkt als inkomen.

Gegevens

Adres: Strikkenhof 37 Haelen
Status: Verhuurd
Servicekosten:
Type: Woning
Perceelopp: ca. 220
Bouwjaar: 1990
Aanvaarding: per 01-12-2019
Bijzonderheden: Zeer ruim