AANKOOP & VERKOOP                         HUUR & VERHUUR                           BEHEER

Maaskade 38, 5911 EX Venlo
info@wooninfocenter.nl
+31 (0) 77 321 21 00

Teuniswijk type A (hoek)

In de Teuniswijk, het gebied gelegen tussen de Bisschop Hoensbroeckstraat, Veldenseweg en de Hogeweg in Venlo-Noord worden in twee fasen 14 eengezinswoningen gebouwd. De Teuniswijk ligt slecht op een paar minuten fietsen van het Tref Center Venlo (met verschillende grote winkels voor elektronica, bouwmaterialen, voedselwaren, huishoudproducten, meubels e.d.) of 10 minuten fietsen van de binnenstad van Venlo. Opstappunten voor de bus richting of vanuit de stad Venlo liggen op slechts 1 minuut van de woningen. Vanuit de ontsluiting Nijmeegseweg (N271) is de bereikbaarheid via de A67 zeer goed.

De huurwoningen worden energieneutraal gebouwd en hebben geen gasaansluiting. Alle huurwoningen zijn voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping, en weerstandsverwarming op de zolder. De huurwoningen hebben kunststof kozijnen met HR+++ glas en een warmte-terugwin ventilatiesysteem (WTW). Doordat er meer energie wordt opgewerkt dan wordt verbruikt voor bouwgebonden gebruik heeft u als huurder zeer lage energielasten. De huurder betaalt alleen energiekosten voor verlichting en eigen apparatuur, zoals kookplaat, televisie, wasmachine, e.d.

Indeling Type A (hoekwoning):
Op de begane grond vindt u een seperaat toilet met fontein en zwevend wandcloset in de hal, de meterkast en de woonkamer van maar liefst 32m2 met een aan de voorzijde gelegen open NUVA keuken met inbouw inductiekookplaat en afzuigkap.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd van ongeveer 6m2, 10m2 en 14m2. De betegelde badkamer heeft een douche, een vaste extra brede wastafel en een tweede toilet.
Via de vaste trap is de ruime zolder van 24m2 te bereiken. Hier bevinden zich de installaties van de woning. Tevens is hier de aansluiting voor een wasmachine.

Elke huurwoning heeft een achtertuin en houten buitenberging van 5m2. In de buurt van de huurwoning liggen voldoende parkeerplaatsen.

Oplevering:
– De huurwoningen worden medio mei 2023 opgeleverd.
– De wanden worden behangklaar opgeleverd en de plafonds worden voorzien van structuurspuitwerk. De zolder wordt voorzien van plaatwerk.
– De gehele begane grond en 1e etage worden de vloeren voorzien van een pvc-vloer.
– De tuinen worden aan de zijde van de openbare ruimte afgewerkt met een gemetselde muur. Tussen de woningen wordt aan de achterkant één terrasscherm van 1,80m hoog geplaatst.

Huurcondities:
– De minimale huurtermijn is 2 jaar.
– Er wordt een standaard waarborgsom gesteld van euro 1500,00.
– U dient over voldoende gezamenlijk (bruto-)inkomen te beschikken (minimaal 3,5x de huur als bruto-inkomen) uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Eventuele toeslagen van de belastingdienst worden NIET aangemerkt als inkomen.
– Inschrijving kan enkel digitaal.
– Er worden geen wachtlijsten of opties gehanteerd.

Gegevens

Adres: Teuniswijk type A (hoek) Venlo
Status: Verhuurd
Servicekosten: € n.v.t.
Type: Woning
Perceelopp: ca. 140m2
Bouwjaar: 2023
Aanvaarding: per 01-06-2023
Bijzonderheden: NIEUWBOUW